Bezwaar Maken Tegen Besluit UWV Over WIA-Uitkering

De advocaten van Lexpert Advocaten kunnen jou helpen met het bezwaar maken tegen besluit UWV over WIA-Uitkering. Dit heeft in sommige gevallen ook echt zin, omdat het wel gebeurd dat een negatief besluit toch hersteld of terug getrokken word na het indienen van een goed juridisch onderbouwt bezwaar.

 

VUL IN HET FORMULIER JE GEGEVENS IN ZODAT WIJ CONTACT KUNNEN OPNEMEN

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij uw contact gegevens nodig om contact met u op te nemen m.b.t bezwaar maken tegen het besluit van het UWV over uw WIA-Uitkering.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met ons advocatenkantoor of uw kunt op deze pagina ons formulier invullen. 

Geen geld voor een advocaat?

In Nederland behoudt iedereen het recht op professionele juridische verdediging.

Onze advocaten kunnen met u kijken hoe u in uw geval aansprak kan doen op uw recht op professionele juridische verdedinging.

Dit houdt dus in dat geld niet het eerste is waar aan u hoeft te denken bij het indienen van een bezwaar.

Vul het formulier op deze pagina in en onze advocaten nemen contact op met u. 

 

    Iedereen In Nederland Heeft Recht Op Goede Juridische Ondersteuning, Ongeacht Iemands Inkomen

    Mensen met een bepaald inkomen – tot circa € 25.000 voor alleenstaanden of € 36.000 voor niet-alleenstaanden – kunnen in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand (zie voor actuele gegevens de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

    In sommige gevallen, heeft u recht op rechtsbijstandverzerkering. Dit houdt in dat iedereen in Nederland recht heeft op goed juridisch advies, zelfs als uw een laag inkomen heeft.